Τόρι Μπόουι: Η Ολυμπιονίκης πέθανε από επιπλοκές στον τοκετό

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού είχε προκαλέσει ο θάνατος της 32χρονης Αμερικανίδας σπρίντερ Τόρι Μπόουι που πέθανε ξαφνικά στις αρχές Μαΐου στο σπίτι της στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Τότε είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Δείτε: Έφυγε από τη ζωή η 32χρονη Τόρι Μπόουι Αμερικανίδα σπρίντερ και χρυσή Ολυμπιονίκης

Ωστόσο, 1,5 μήνα αργότερα, βγήκε στη δημοσιότητα το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, από όπου προκύπτει ότι η Τόρι Μπόουι απεβίωσε κατά τη διάρκεια του τοκετού, λόγω πολύ σοβαρών επιπλοκών ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι.

Σύμφωνα με το US Today, πιθανή αιτία του θανάτου της είναι η εκλαμψία, μία σπάνια επιπλοκή που προκαλείται από προεκλαμψία και μπορεί να προκαλέσει επιληψία και εγκεφαλικό. Η προεκλαμψία είναι φαινόμενο που συνδέεται με τον πρόωρο τοκετό και την απόφραξη του πλακούντα, γεγονός που κάνει τον εν λόγω ισχυρισμό να έχει πραγματική βάση καθώς η Αμερικανίδα ήταν οκτώ μηνών έγκυος.

Ταυτόχρονα, ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν γονείς και φίλοι της γνώριζαν πως η 33χρονη ήταν έγκυος και αν είχαν επαφές μαζί της. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το άψυχο κορμί της έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν, λόγω ανησυχίας των γειτόνων της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί